TEGENLICHT MEET UP DB
TIME REBELS!

DINSDAG 16 NOVEMBER 2021

19.30 - 21.45 UUR

PLEITZAAL HUIS73

Op woensdag 17 november zal Roman Krznaric, hoofdrolspeler van de VPRO TEGENLICHT aflevering Time Rebels, spreken in de Sint-Jan (zie www.shifttalks.nl voor meer informatie) ! 

De avond ervoor op 16 november gaan we met gezonde voorpret de Tegenlicht Meet Up aan zijn aflevering wijden!

TEGENLICHT MEET UP DEN BOSCH: TIME REBELS!
De tirannie van de tijd, van het nu, vertroebelt het zicht op waar het werkelijk over gaat: de grote problemen van de toekomst. Volgens Roman Krznaric hebben we vergezichten nodig om de klimaatcrisis te lijf te kunnen. En jongeren zouden meteen een stem moeten krijgen bij de politieke beslissingen van nu, vindt hij.

TOEGANG
Gratis! Maar bestel je gratis kaartje even via shifttalks.nl

GASTEN:
-Merlijn Twaalfhoven, kunstenaar, auteur van het boek 'Het is aan ons', en oprichter van de Turnclub. Hij gelooft in de Time Rebellion die Roman Krznaric van ons verlangt en probeert de tijdrebellen icons los te maken. 
-Alicha van de Aa. De 24-jarige kunstenaar en aanjager van Extinftion Rebellion Den Bosch Alicha van der Aa is net terug van haar fietstocht naar de klimaattop in Glasgow. Deze Time Rebel is ongeneeslijk ziek en zich daarom destemeer bewust van het begrip tijd en de haast die we hebben om goede voorouders te worden.

PROGRAMMA
19.30 - Kijken van de Tegenlicht aflevering "Time Rebels"
20.30 - Start gesprek
21.45 - Einde.

Tegenlicht Meet Up Den Bosch is een samenwerking van RUW en Shift Talks! 

SHIFT TALKS 2021!
OVER SHIFT TALKS 2021
Welkom! bij de eerste editie van Shift Talks, een meerdaags event met internationale en nationale ‘talks’, debatten en kunst, door Huis73, voor bibliotheek en cultuur in ’s-Hertogenbosch. Elke jaar zal Shift Talks draaien om één internationale gast die intrigerende vragen stelt bij de paradigmaverschuiving die zich in onze tijd voltrekt. Shift Talks is jouw kompas voor de toekomst.

PARTNERS: De Groene Amsterdammer, Avans Hogeschool, Studium Generale, Universiteit Tilburg, Boekhandel Adr. Heinen, VPRO Tegenlicht, De Turnclub.