HALLO! WIJ ZIJN
Droomstad Den Bosch

Droomstad Den Bosch is een online platform waarmee je de realisatie van jouw Dromen voor locaties in de stad kan versnellen en waar je kan bijdragen aan de realisatie van ideeën en Dromen van anderen.Het unieke van Droomstad is dat het veel meer dan een overzicht van ideeën en Dromen is. Sterker nog, nadat een te realiseren Droom op Droomstad geplaatst is, begint het eigenlijk pas! Het is namelijk aan jou om dan zoveel mogelijk stemmen op te halen voor je Droom, want hoe meer stemmen, des te beter wordt je Droom zichtbaar op het platform. 

Tegelijk kan je hulpvragen aan je Droom toevoegen. Deze hulpvragen laten zien wie en/of wat je nodig hebt om je Droom te realiseren. Hoe beter jij je hulpvragen helder beschrijft en onder de aandacht brengt des te groter de kans dat je de hulp die je zoekt snel vindt. 

Tot slot zijn er ook mensen die spontaan feedback zullen gaan geven op jouw Droom. Dit kan zijn omdat ze je idee nog beter willen maken of om je te wijzen op die ene contactpersoon bij dat toffe bedrijf dat jou graag wil sponsoren met materialen. 

Mensen die door jouw Droom inspiratie krijgen zullen je Droom gaan delen binnen hun social media netwerk. En je weet: een gedeelde Droom wordt sneller realiteit.

Kortom: Droomstad Den Bosch is de tool voor jou om snel te toetsen of de stad jouw Droom met jou deelt en om het realiseren van die Droom enorm te versnellen. Dus waar wacht je op? Voeg die Droom toe. Maak Je Stad!

Door samen al deze Dromen te realiseren maken we van Den Bosch een echte Droomstad. Een stad die inspireert en waar iedereen vanuit oprechte betrokkenheid zijn bijdrage levert.